Laaden...

Leerkrachten

Home / Leerkrachten

Mijn naam is Emma Roorda-Wever. Sinds mei 1982 werk ik op de PJS. Gedurende deze jaren heb ik in alle groepen voor langere of kortere periode gewerkt. Langere periodes waren in groep 1, 2, 3, 5 en 8. In groep 4, 6 en 7 een dag per week. Juist de mogelijkheid om na een aantal jaar te wisselen van groep, houdt het werk leuk. Momenteel werk ik in groep 5. Daarnaast ben ik getrouwd en heb 3 zoons, waarvan er nog één thuis woont. Verder lees ik graag, maak legpuzzels, werk in de tuin, ga graag fietsen, zwemmen, Rock & Roll dansen en in de zon zitten.

e.roorda@atriumscholen.nl

Ik ben Yolanda Taylor en geef al een aantal jaren op de PJS en ook andere scholen gymlessen aan diverse groepen. Naast gymlessen geef ik reeds 7 jaar Rots & Water training. Sinds twee jaar doe ik dat ook met veel succes aan groepen op onze school. In de zomer geniet ik van het varen op onze zeilboot en ben daarnaast actief met hardlopen, fitness en …..

y.taylor@atriumscholen.nl

Ik ben Frans van de Gevel. Voordat ik in 2011 directeur werd van de PJS was ik directeur in Thailand en Velsen. Ook ben ik een aantal jaren als afdelingsleider in het voortgezet onderwijs werkzaam geweest. Ik heb een Engelse vrouw Mel, die op de Europese school in Bergen lesgeeft en een zoon (Luuk) en een dochter (Britt). Naast werken vind ik het heerlijk om te koken (en te eten), luister ik graag naar muziek en wordt er veel met Solo de hond gewandeld. In mijn werk vind ik het belangrijk om toegankelijk te zijn voor kinderen en ouders. Zowel letterlijk als figuurlijk staat de deur bij me voor u open. Ik hoop dan ook dat u me weet te vinden als daar voor u aanleiding toe is.

f.vdgevel@atriumscholen.nl

Mijn naam is Harry Schouten en dit jaar werk ik met veel plezier samen met juf Stephanie. Zij komt net als ik uit Heiloo. Behalve dat zijn we ook nog samen op dezelfde dag jarig. Alle voorwaarden voor een fijn duo-schap zijn dus aanwezig! De eerste 2 dagen van de week ziet u mij voor de groep. Dat doe ik elke keer weer met veel enthousiasme! In het onderwijs blijf je je ontwikkelen. De opleiding, die mij veel gebracht heeft, is de NLP-cursus gevolgd in Limmen. Simpel gezegd is het een communicatie cursus, maar zo omschreven doe je de opleiding eigenlijk tekort. Deze cursus was speciaal afgestemd op het onderwijs. Meestal kom ik op de fiets naar de Paus Johannes. Buiten school is racefietsen mijn passie. Verder zie je mij graag in de bios, wandelend in de bergen. Kortom actief bezig.

h.schouten@atriumscholen.nl

Mijn naam is Anna Ursem en dit is mijn eerste jaar op de Paus Johannesschool. Dit schooljaar werk ik op donderdag en vrijdag in groep 6B samen met juf Brigitte. Leuk om te weten is dat juf Brigitte vroeger mijn juf is geweest en nu dus mijn collega! Naast mijn baan als juf ben ik werkzaam in de muziek. Ik geef zang- en pianoles, ben dirigent van popkoor Starlight en treed regelmatig op met mijn band. Mijn hobby’s zijn zingen, koken, winkelen.

a.ursem@atriumscholen.nl

Ik ben Sara Pompert van Stralen en werk in groep 3b op maandag, dinsdag en woensdag. Groep 3 doe ik voor het tweede jaar en sinds dit jaar samen met Marloes Zut. Hiervoor heb ik jaren kleuters gedaan. Samen met mijn man Thijs heb ik twee zoontjes Niek en Luuk. We genieten enorm van ze.

s.vstralen@atriumscholen.nl

Ik ben Yvonne Klanker. Samen met mijn vriend woon ik in Schagen. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Stichting Atrium. Mijn hobby’s zijn tennissen, winkelen en lekker eten met vrienden.

y.klanker@atriumscholen.nl

Ik ben Hilde Rootmensen-Goos. Sinds 2006 werkzaam op de PJS. In 1976 ben ik afgestudeerd op de Pabo Da Costa in Santpoort Zuid, dus al heel lang werkzaam in het onderwijs. Ik ben vanaf juni 1979 getrouwd met Bert, we hebben in 1985 2 jongens geadopteerd uit Sri Lanka, Job en Martijn. Inmiddels hebben we 2 schoondochters erbij en 3 kleinzoons!

h.rootmensen@atriumscholen.nl

Mijn naam is Wineke van Dorst en samen met mijn vriend woon ik in Castricum. Sinds februari 2016 werk ik als intern begeleider op de Paus Johannesschool. Geboren en getogen in Oldenzaal ben ik na de Pabo verhuisd naar Haarlem. Na daar 24 jaar met veel plezier te hebben gewerkt als leerkracht en intern begeleider is de PJS weer een leuke werkplek.

w.vdorst@atriumscholen.nl

ib-pausjohannes@atriumscholen.nl

Mijn naam is Stephanie Lede. Ik ben 34 jaar. Na 11 jaar gewerkt te hebben in groep 1/2, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die kreeg ik dit jaar in groep 5. Samen met Harry genieten wij van een leuk groepje kinderen! Naast  het draaien van de klas, ben ik werkzaam als ICT-coördinator. Ik volg daar dit jaar een studie voor, waarin nu al veel heb geleerd. Samen met de andere ICT-coördinatoren binnen Atrium hebben we op woensdag om de week een ICT-dag, waarin we gezamenlijk aan het werk zijn om op ICT-gebied dezelfde ontwikkelingen door te maken. Verder ben ik moeder van twee mooie meiden, waar ik ook enorm van geniet. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in het mooie bos van Heiloo, waar ik met mijn gezin woon.

s.lede@atriumscholen.nl

Mijn naam is Simone Klaver. Ik ben 30 jaar oud en ik woon in Hoogwoud samen met Ruud en onze dochter Liz. In 2013 ben ik begonnen met werken op de Paus Johannes school en dit doe ik met veel plezier! Dit schooljaar ben ik leerkracht van groep 4b samen met juf Rachel. Naast mijn lesgevende taken ben ik ook lid van de MR en op stichtingsniveau lid van de GMR. Mijn werkdagen zijn donderdag en vrijdag.

s.klaver@atriumscholen.nl

Mijn naam is Sonja Kies. Gehuwd en twee kinderen. En oma van een kleinzoon. Ik ben, na mijn studie voor onderwijsassistente in 2004 begonnen op de Paus Johannesschool, waar ik nu nog steeds werkzaam ben als onderwijsassistente en daarnaast 2 middagen de administratie verzorg op school. In deze twee functies voel ik mij erg thuis. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en daarnaast de directeur te ondersteunen met de administratie.

s.kies@atriumscholen.nl

Mijn naam is Nicole Betjes. Ik ben geboren in 1969 in Heemskerk en daar woon ik nog steeds met veel plezier. In mijn jeugd heb ik heel veel gedaan met muziek. Momenteel sport ik veel. Net als mijn man en 3 (puber)zoons. Na de Havo in Beverwijk ben ik naar de Pabo gegaan in Alkmaar. Ik ben werkzaam in het onderwijs vanaf 1993. In alle groepen ben ik werkzaam geweest. Momenteel werk ik voor stichting Atrium en val ik veel in op de Paus Johannes met heel veel plezier.

n.betjes@atriumscholen.nl

Ik ben Rachel van Klink en woon samen met mijn vriend in ´t Zand. Vanaf januari 2016 werk ik met veel plezier op de Paus Johannesschool. Mijn hobby´s zijn lezen en handbal.

r.vklink@atriumscholen.nl

Mijn naam is Mirja Siekerman. Ik woon in Alkmaar samen met mijn vriend Peter. Sinds enige tijd hebben we een dochter genaamd Elin. Ik werk nu ruim 12 jaar in het onderwijs, voornamelijk in de kleuterbouw. Deze bouw vind ik nog steeds een leuke uitdaging. Naast mijn lesgevende taken hou ik me ook bezig met de werkgroep ouderbetrokkenheid en ICT. In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan voor een tenniswedstrijd en daar ben ik vrijwilliger voor de jeugd en zit ik in het bestuur.

m.siekerman@atriumscholen.nl

Mijn naam is Merel Avery. Ik werk sinds september 2014 met veel plezier op de Paus Johannesschool. Dit schooljaar ben ik fulltime leerkracht van groep 6/7. Om de week zit ik zelf in de schoolbanken voor de studie ‘Taalcoördinator´. Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, zwemmen en reizen.

m.avery@atriumscholen.nl

Ik ben Marloes en ik werk dit schooljaar voor het eerst op de Paus Johannes school samen met Sara in groep 3B. Hiervoor heb ik 14 jaar gewerkt op een andere school binnen stichting Atrium. De meeste tijd heb ik voor kleutergroepen gestaan en sinds vorig jaar ben ik gestart in groep 3. Ook dit vind ik een hele leuke leeftijdsgroep. Samen met mijn man Wouter heb ik drie kinderen: Sanne, Jelle en Nick. In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan, maar ga ook graag kijken bij de volleybal en voetbal van de kinderen.

m.zut@atriumscholen.nl

Ik ben Ina Ruiter en ik werk fulltime in groep 1-2B . Heel bewust heb ik jaren geleden gekozen om de kleuteropleiding te doen, daar heb ik nog geen dag spijt van gehad! Met zeer veel plezier werk ik in groep 1-2. Ik doe mijn best om ieder kind zo optimaal mogelijk te begeleiden. Eén van mijn doelen is dat elk kind zich thuis voelt in de groep. Een ander doel is dat ieder kind kind zijn eigen talenten verder kan ontwikkelen. Grappig is dat kinderen denken dat ik ook op school woon, niets is minder waar! Ik ben getrouwd met Wil en samen hebben we vier kinderen; Willem, Anna, Sofie en Lotte. Mijn dagen hebben dus, net als bij velen van jullie, altijd uren tekort! Maar mijn werk als juf op de P.J.S. zou ik voorlopig nog niet willen en kunnen missen!

i.ruijter@atriumscholen.nl

Ik ben Karin Dekker. Sta elke dag met veel enthousiasme voor de groep. Werken in het onderwijs is een uitdaging. Heel fijn om te zien dat leerlingen kunnen genieten, maar zeker veel leren op de basisschool. Heel mooi om daar een bijdrage aan te mogen leveren.

k.dekker@atriumscholen.nl

Ik ben Joke Willenborg.

j.willenborg@atriumscholen.nl