Werkgroep ouderbetrokkenheid

Home / Ouders  / Werkgroep ouderbetrokkenheid
Werkgroep ouderbetrokkenheid

Sinds 2015-2016 vormt een groep van 8 ouders en een aantal leerkrachten de werkgroep ouderbetrokkenheid. De kernwaarden zijn:

openheid – samenwerking – kwaliteit – vernieuwend – enthousiasme

De werkgroep ouderbetrokkenheid streeft naar openheid en samenwerking tussen ouders, leerkrachten en leerlingen, om te komen tot een betere kwaliteit van het onderwijs. De ontplooiing van ieder kind is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Het streven van de werkgroep is dat ouders en leraren voortdurend samenwerken om het leren en de ontwikkeling van leerlingen te ondersteunen, zowel thuis als op school. De kwaliteit van het onderwijs kan mede vergroot worden door de diversiteit, kennis en kunde van ouders en de kinderen te benutten. Met een vernieuwende blik en vol enthousiasme gaan we ‘met & voor elkaar’ aan de slag. Op twee plaatsen in de school presenteert de werkgroep ouderbetrokkenheid hun doelen en vorderingen heel erg zichtbaar!

Leden van de werkgroep zijn:

• Chantal de Boer (ouder)
  • Willemijn van Dijk (ouder)
  • Denise Geel (ouder)
  • Theresa Groot (ouder)
  • Rosemary Kracht (ouder)
  • Jacqueline Tamis (ouder)
  • Esther Teensma (ouder)
  • Rose Zonneveld (ouder)
  • Marije Boots (team)
  • Wineke van Dorst (team)
  • Frans van de Gevel (team)
  • Mirja Siekerman (team)
  • Emma Roorda (team)
  • Marloes Zut (team)

De werkgroep volgt hierbij het concept “Ouderbetrokkenheid 3.0“. Dat is een concept om ouders en leraren anders te laten kijken naar hun samenwerking en zo samen te zorgen voor een goede schoolontwikkeling van het kind.

De groep komt gemiddeld 1x per 2 maanden bij elkaar. De vergaderingen zijn openbaar. In de nieuwsbrief wordt aangegeven wanneer de eerstvolgende vergadering plaats zal vinden.

Onze notulen:

notulen werkgroep ouderbetrokkenheid 28-11-2016